Handlettering & Draw

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Tijdens deze workshop gaan we een handlettering maken op een slinger en versieren met leuke illustraties.

Handlettering is de kunst om letters te tekenen en super leuk om te ontdekken. Mooie woorden, geschreven in vloeiende, moderne en soms gekke letters. Met daarom heen ruimte voor slingers, banners, krullen en illustraties. Het hoeft niet perfect, imperfectie mag en geeft eigenheid aan je ontwerp. Verpakkingen, wanden, boeken, servies, krijtborden en ramen, overal kan je leuke teksten op zetten.  De workshop is voor beginners. Je gaat naar huis met een slinger en een leuk tekenboekje!

Prijs van de workshop is 30,00 euro, materialen gebruik je van het atelier. Tussendoor is er tijd voor koffie, thee en wat lekkers. Mocht je allergie producten gebruiken, wil je deze dan zelf meenemen!

Mijn motto is kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en plezier maken!

Datum: 21 juni, 19:30-21.30 uur

Locatie: BlendUt, Utrecht (Winkelcentrum Terwijde)

Aanmelden tot en met 14  juni bij dewereldvanblos@gmail.com. Na aanmelding ontvang je een mail over je definitieve inschrijving.

Betaling graag uiterlijk vier dagen vóór aanvang van de workshop te storten op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten, onder vermelding van workshop Handlettering 21 Juni. Zie tevens de Betalingscondities!

No Comments

Leave a Comment