Handlettering & Draw

Handlettering & Draw is de kunst om letters te tekenen en super leuk om te ontdekken. Het hoeft niet perfect, imperfectie mag en geeft eigenheid aan je ontwerp. Je vindt handlettering op verpakkingen, wanden, boeken, servies, krijtborden. Kom je ook naar de workshop Handlettering & Draw bij Atelier De Wereld van BLOS 0p 27 januari a.s.

Mooie woorden, geschreven in vloeiende, moderne en soms gekke letters. Met daarom heen ruimte voor slingers, banners, krullen en een leuke illustratie. Hoe gaaf is dat!

In deze beginners workshop gaan we een kekke handlettering maken op een poster. Daarnaast gaan we een label ontwerpen om aan een kadootje te hangen. Want hoe fijn is het om een mooi ingepakt kadootje te krijgen en nog leuker als je dat label zelf kunt maken.

Prijs van de workshop is 25,00 euro, inclusief tekenboekje om letters en teksten te oefenen. Deze neem je na afloop van de workshop mee naar huis. Materialen zoals potloden, fineliners en brushpennen gebruik je van het atelier.

Tussendoor is er tijd voor koffie, thee en wat lekkers. Mocht je allergie producten gebruiken, wil je deze dan zelf meenemen!

Datum: 27 januari om 10.00-12.00 uur.

Aanmelden tot en met 22 januari bij dewereldvanblos@gmail.com.

Betalen vóór 25 januari op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten. Zie de betalingscondities op de site!

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment