Handlettering 13 mei= geannuleerd!

Handlettering is de kunst om letters te tekenen en super leuk om te ontdekken. Het hoeft niet perfect, imperfectie mag en geeft eigenheid aan je ontwerp. Verpakkingen, wanden, boeken, servies, krijtborden en ramen, overal kan je leuke teksten op zetten. 

Mooie woorden, geschreven in vloeiende, moderne en soms gekke letters. Met daarom heen ruimte voor slingers, banners, krullen en illustraties. In deze workshop gaan we een kekke handlettering op een poster maken. Je leert de beginnerstechniek van het Handletteren. Je gaat naar huis met een poster en een leuk kadootje.

Prijs van de workshop is 30,00 euro, materialen gebruik je van het atelier. Tussendoor is er tijd voor koffie, thee en wat lekkers. Mocht je allergie producten gebruiken, wil je deze dan zelf meenemen!

Mijn motto is kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en plezier maken!

Datum: 13 mei, 10:30-12.30 uur

Locatie: Atelier De Wereld van BLOS bij Creatieve Werkplaats Vleuten

Aanmelden tot en met 7 mei bij dewereldvanblos@gmail.com. Na aanmelding ontvang je een mail over je definitieve inschrijving.

Betaling graag uiterlijk vier dagen vóór aanvang van de workshop te storten op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten, onder vermelding van workshop Handlettering 13 mei. Zie tevens de Betalingscondities!

Love to see you!

 

No Comments

Leave a Comment