Workshop Handlettering

Handlettering is de kunst om letters te tekenen en super leuk om te ontdekken. Het hoeft niet perfect, imperfectie mag en geeft eigenheid aan je ontwerp. Verpakkingen, wanden, boeken, servies, krijtborden en ramen, overal kan je leuke teksten op zetten. Op 12 april verzorgt De Wereld van BLOS een handlettering workshop bij BlendUt!

Mooie woorden, geschreven in vloeiende, moderne en soms gekke letters. Met daarom heen ruimte voor slingers, banners, krullen en een leuke illustratie. Hoe gaaf is dat!

In deze beginners workshop gaan we een kekke handlettering maken op een poster. Daarnaast gaan we een label maken, want hoe leuk is het als je een zelfgemaakt label aan een mooi ingepakt kadootje kunt hangen en weggeeft aan iemand van wie je houdt.

Prijs van de workshop is 30,00 euro, inclusief tekenboekje om letters en teksten te oefenen. Deze neem je na afloop van de workshop mee naar huis. Materialen zoals potloden, fineliners en brushpennen gebruik je van het atelier.

Mijn motto is kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en plezier maken!

Tussendoor is er tijd voor koffie, thee en wat lekkers. Mocht je allergie producten gebruiken, wil je deze dan zelf meenemen!

Datum: 12 april, 19.30-21.30 uur

Locatie: BlendUt in Winkelcentrum Terwijde

Aanmelden tot en met 1 april bij dewereldvanblos@gmail.com.

 

Betalen vóór 6 april op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten, onder vermelding van workshop Handlettering BlendUt 12 april. Betalingscondities

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment