ILLUSTRATION

Mijn atelier is opgepimpt, wat is het een fijne werkplek geworden. Het ruikt nog naar verf, maar gelukkig kan ik de deuren open zetten, kunnen de ideeën naar binnen waaien en volgt de inspiratie vanzelf.

Inmiddels ben ik aan de slag met de illustraties voor Leidsche Rijn Magazine; schetsen, verven en bewerken. De komende tijd ga ik experimenteren met mix media en collages maken. Er komen steeds weer nieuwe dingen op mijn pad, het is grappig hoe ik iedere keer weer verrast wordt met nieuwe mogelijkheden en doelen. Ik probeer ze uit, soms win ik en soms leer ik.

Ik hou mijn blik open voor beelden en ontmoetingen, blij dat ik elke dag mag illustreren en ontwerpen.

 

 

Heb jij een illustraties nodig voor bij een kolom of voor een speciale gebeurtenis? Ik brainstorm graag met je over je wensen, want als ik ergens blij van word is het een ontwerp op maat. Mijn stijl is fris, licht, veel details en een vrolijke touch, maar ook de serieuzere onderwerpen ga ik niet uit de weg. Stuur me een appje of mail en ik neem contact met je op!

 

Je vriendin verrassen met een persoonlijke tekening, hoe leuk is dat! Er moesten een aantal elementen samenkomen; Ter Schelling, Utrecht, marathon van Rotterdam én Kings of Leon. Ik haalde de finish, met deze vrolijke tekening!

Trouwkaart

Voor Ron & Rebecca heb ik  een ontwerp gemaakt voor hun bruiloft, gebaseerd op een BLOS kaart. Speciaal in dit ontwerp zijn hun lieve kindjes, De Dom en het oude stationnetje van Vleuten, omdat deze een bijzondere plek in hun hart innemen. Ik vond het een feestje om deze kaart te tekenen.

 

Voor Studio Smaak maakte ik een ontwerp voor een cadeaubon, een opdracht om van te smullen.

Studio Smaak