ILLUSTRATION

Mijn atelier, De Wereld van BLOS is gevestigd aan huis, hierdoor kan ik direct starten als de ideeën komen. Momenteel word ik geïnspireerd door planten, heerlijk al dat frisse groen. Mijn huis is inmiddels een Green House, goed voor de Spirit. Ik hou mijn blik open voor beelden, verhalen en ontmoetingen, alles wat je aandacht geeft groeit!

 

 

 

Heb jij een illustraties nodig voor bij een kolom of voor een speciale gebeurtenis? Ik brainstorm graag met je over je wensen, want als ik ergens blij van word is het een ontwerp op maat. Mijn stijl is fris, licht, veel details en een vrolijke touch, maar ook de serieuzere onderwerpen ga ik niet uit de weg. Stuur me een appje of mail en ik neem contact met je op!

 

Je vriendin verrassen met een persoonlijke tekening, hoe leuk is dat! Er moesten een aantal elementen samenkomen; Ter Schelling, Utrecht, marathon van Rotterdam én Kings of Leon. Ik haalde de finish, met deze vrolijke tekening!

Trouwkaart

Voor Ron & Rebecca heb ik  een ontwerp gemaakt voor hun bruiloft, gebaseerd op een BLOS kaart. Speciaal in dit ontwerp zijn hun lieve kindjes, De Dom en het oude stationnetje van Vleuten, omdat deze een bijzondere plek in hun hart innemen. Ik vond het een feestje om deze kaart te tekenen.

 

Voor Studio Smaak maakte ik een ontwerp voor een cadeaubon, een opdracht om van te smullen.

Studio Smaak