Schilderijen

Atelier De Wereld van BLOS maakt kUNST met een lichte, transparante en vrolijke touch. Ik schilder met acrylverf op canvasdoek, voornamelijk klein, maar de laatste tijd ga ik ook steeds groter werken. Wil je een schilderij kopen of heb je een vraag over het laten maken van een schilderij, neem dan contact met me op voor meer informatie. Kenmerkend voor BLOS zijn het gebruik van een toefje raw umber en de zachtheid in het kleurgebruik.

Ik wil dat mijn schilderijen uitstralen dat je daar op die plek wil zijn.

hert

Frozen ©De Wereld van BLOS

Nieuw is mijn Schilderij Frozen, uit de serie Kunst uit het Noorden. Het schilderij is 50 x 70 cm groot en geschilderd in acryl. Laag over laag, met als basis kleuren ultramarijn, wit, raw umber en voor de details goud en zilver. Kou en mist bevriezen het beeld.

“Enjoy the Silence”, dit schilderij is 1.80 x 1.20 cm en bestaat uit drie delen. Laag voor laag opgebouwd waardoor er een mooi transparant en luchtig geheel ontstaat. Sereen en zacht van toon, met een toefje raw umber. Het schilderij is inmiddels verkocht!

Doeken; Berenklauw aan Zee, Zwart Wit, La Vie en Rose, Joie de Vivre, Dubai Desert, uit de serie Little Art. Afmetingen 30×40 cm groot, geschilderd in acryl.

Avondrood; uit de serie One Sketch a day, 10×15 cm, geschilderd met Acryl.

Prijzen op aanvraag, m.u.v. schilderij Enjoy the Silence, Berenklauw aan Zee, Zwart Wit en Dubai. Deze zijn reeds verkocht!

De schilderijen worden verkocht tijdens de  Vernissage & Gallerie dagen van Atelier De Wereld van BLOS. De data van deze evenementen kan je vinden op facebook De Wereld van BLOS of op mijn blog. Op afspraak kan je ook langs komen bij het Atelier om de doeken te komen bekijken.