IJSBLOEMEN SCHILDEREN

Kan jij ook zo genieten van een mooie heldere winterdag en heb je wel eens opgelet wat vorst doet met bloemen en struiken? Er ontstaan kleine natuurlijke schilderijtjes, gemaakt van kristallen en pure vormen. In de workshop IJsbloemen schilderen gaan we leren een schilderij transparant op te zetten en met fijn penseel bloemen en takken te schilderen die bevroren en betoverend zijn.

Deze workshop vindt plaats op 20 januari bij De Wereld van BLOS. Lekker warm, terwijl buiten de natuur kraakt en de wolken voorbij drijven, gaan wij met verf ijskunstwerkjes maken. Deze workshop is voor volwassenen en de beginnende schilder. Voorop staat plezier hebben in het maken van een schilderij, met als resultaat een eigen kunstwerk die je na afloop mee naar huis neemt.

Je werkt met acryl verf. Materialen zijn bij de prijs inbegrepen, het doek waarop je werkt is 30 x 30 cm. Prijs van de workshop is 30,00 euro. Tijd: 9.30-12.00 uur.

Huiswerk vooraf: schiet alvast een paar mooie foto’s en print deze uit, zodat je ze kan gebruiken tijdens de workshop en je niet meer naar een onderwerp hoeft te zoeken.

Tussendoor is er tijd om wat te eten en drinken. Er ligt geen speciaal eten (dus tegen intolleranties) op het atelier, dus mocht je dit gebruiken graag zelf meenemen.

Opgeven vóór 15 januari 2017 bij dewereldvanblos@gmail.com

Betaling vóór 18 januari 2017: op rekeningnummer NL51 INGB 0702 6521 o.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten.

Het Atelier is gevestigd in een zwarte loods op de Utrechtseweg 10 in Vleuten. Rechts naast De Intratuin en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment