Workshop ArtTea, een feestje op doek en tafel

Creativiteit en Hightea, de workshop ARTTEA, een feestje op doek en tafel  vindt plaats op 31 maart bij Atelier De Wereld van BLOS. Tijdens deze schilderworkshop draait het om creatief bezig zijn, samen eten en gezelligheid.

De workshop is laagdrempelig en voor beginners. Doel is het maken van een klein schilderij, waarbij je leert waar inspiratie vandaan komt en hoe je deze vorm kan geven. We schilderen met acryl verf, dit droogt snel, waardoor je na afloop je doek mee naar huis kunt nemen. Tijdens de workshop krijg je uitleg over materialen,  deze zijn bij de prijs inbegrepen. Thema waar we mee werken is ontspanning en verbinding. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op het atelier, als je zelf een idee hebt bijvoorbeeld aan de hand van een foto dan is dat ook prima. BLOS kaarten of schilderijen kunnen ook als voorbeeld gebruikt worden.

Je kunt deze workshop alleen volgen, maar ook samen met je vriend(in) en genieten van een ontspannen  middag, samen met anderen. De groep is nooit groter dan 6 personen, hierdoor krijg je veel aandacht en is er tijd voor reflectie.

Tussendoor genieten van Hightea; lichte hapjes en thee of  een lekker wijntje. Het is ook mogelijk deze workshop te boeken op een andere datum, stuur een berichtje naar contact, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Datum : 31 maart 13.00-16.00 uur

Groep  : max. 6 deelnemers

Inschrijven tot en met 26 maart bij dewereldvanblos@gmail.com

Prijs     : 45,00 euro p.p.

Betalingscondities:

Betaling uiterlijk vier dagen vóór aanvang van de workshop op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten. 

Annuleren tot twee dagen voor aanvang van de workshop 100% retour van het bedrag; 

Annulering één dag voor aanvang van de workshop: 75% retour van het totale bedrag*

Annulering op de dag zelf van de workshop: 50% retour van het totale bedrag* 

*i.v.m. gemaakte kosten voor materialen, eten, drinken en atelierruimte.

No Comments

Leave a Comment