Workshop Paint & Draw

Vind je het ook leuk om te tekenen of schilderen kom dan naar de workshop Paint & Draw. Een creatieve workshop waarbij je leert tekenen of schilderen over diverse onderwerpen, de workshop duurt vier weken en je kunt zelf aangeven of je wilt tekenen of schilderen. Op 10 mei starten we weer met een nieuwe groep. BLOS kiest voor kleine groepjes, dus veel aandacht!

Als je wilt schilderen werk je vier weken aan een schilderij, dit kan een zelf gekozen thema zijn, maar we kunnen ook samen brainstormen over iets waar je interesse naar uit gaat. Als je wilt tekenen, krijg je wekelijks een tekenopdracht waarin een techniek of materiaal centraal staat, na afloop krijg je een huiswerk opdracht mee. Hoe vaker je tekent hoe makkelijker het je afgaat en hoe leuker je het gaat vinden. Thema’s die BLOS vaak gebruikt zijn mensen en de natuur.

Tijdens de workshop gaan we lekker aan de slag. Ik geef je tips hoe om te gaan met materialen, je ontdekt daardoor welke materialen het beste bij jou passen. Doel is ook leren loslaten dat niet alles altijd perfect hoeft te zijn.We leren speels tekenen en schilderen, het hoeft niet persé correct te zijn en gaan op zoek naar eigenheid in het werk dat je maakt. Misschien ontdek je je eigen `stijl` wel.

Indien er sprake is van een voedselallergie, graag zelf de producten meenemen, deze liggen namelijk niet op het atelier.

Kosten: schilderen: 80,00 euro voor vier weken en tekenen 60,00 euro voor vier weken.

Startdata: 10 Mei, overige data 17, 24 en 31 mei. Aanmelden tot en met 1 mei 2017 bij dewereldvanblos@gmail.com

Startdata: 7 Juni, overige data 14, 21 en 28 juni. Aanmelden tot en met 31 mei 2017 bijdewereldvanblos@gmail.com

Betaling uiterlijk vier dagen vóór aanvang van de workshop op rekeningnummer NL51 INGB 0702 6521 o.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten.

Betalingscondities

Tijdsduur: 2 uur. Aanvang 19.30-21.30 uur.

Locatie: De Werkplaats, Utrechtseweg 10 in Vleuten. Zwarte Loods, links naast Intratuin. Bij het atelier zijn voldoende eigen parkeerplaatsen.

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment