Workshop Ratjetoe

Ratjetoe is dé workshop waarin je gaat schilderen, tekenen & handletteren. Waarom kiezen als je het allemaal een keer wilt doen. Je leert om een schilderij op te zetten en in acrylverf  uit te werken. We gaan tekenen en maken we een kekke handlettering. Het wordt een creatieve Ratjetoe!

Ideeën voor een schilderij, tekening & handlettering kan je op het atelier krijgen, maar je kunt ook je eigen foto meenemen als inspiratiebron. BLOS werkt vaak met thema’s als de natuur, mensen en de wereld om BLOS heen. We gaan op zoek naar jou eigen stijl en halen je even uit je comfortzone. Dat kan zijn met ander materiaal, andere kleuren of een andere schildertechniek. Let erop het is een beginners workshop!

We werken met kleine groepjes, dus veel aandacht en tijd voor een persoonlijke benadering.

Materialen zijn bij de prijs inbegrepen, evenals drinken en wat lekkers. Op het atelier heb ik geen allergievrije producten, deze moet je zelf meenemen.

Datum: Zaterdag 18 en 25 maart, 1 en 8 April 10.30-12.30 uur.

Prijs    : 100,00 euro p.p.

Locatie: Creatieve Werkplaats Vleuten, Utrechtseweg 10, 3154 GV  VLEUTEN

Groep  : max. 6 deelnemers

Betaling uiterlijk vier dagen vóór aanvang van de workshop op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten. 

Betalingscondities

Aanmelden tot en met 10 maart a.s. bij dewereldvanblos@gmail.com.

Vanwege vakantie van 2-3 t/m 12/3  is het niet mogelijk om eerder dan 13 maart te laten weten of de cursus doorgang zal vinden!

 

 

No Comments

Leave a Comment