Workshop Voorjaarsbollen schilderen

Onder de grond gebeurd er momenteel van alles. Over enkele weken worden deze geheimen prijsgegeven en springen de eerste bolletjes boven de grond. Fris, teer groen, puur natuur. Wil je ook dit wonder vastleggen, kom dan naar deze leuke schilder workshop op 10 februari in het atelier van De Wereld van BLOS en ga naar huis met een uniek werk.

Deze workshop is voor beginners en laagdrempelig. Het gaat om het plezier van het samen schilderen en creatief bezig zijn. Technieken leer je tijdens de workshop, misschien is je schilderij aan het eind nog niet helemaal klaar, dan krijg je tips hoe je hem thuis af kan maken. Wat hoe leuk is het als je daarna je eigen schilderij aan de muur kunt hangen.

Je werkt met acryl verf. Materialen zijn bij de prijs inbegrepen, het doek waarop je werkt is 30 x 30 cm.

Op het Atelier liggen voorbeelden van papier en echte bollen waar je mee aan de gang kunt, eigen ideeën zijn ook welkom.

Tussendoor is er tijd om wat te eten en drinken. Er ligt geen speciaal eten (dus tegen intolleranties) op het atelier, dus mocht je dit gebruiken graag zelf meenemen.

Datum: 10 februari

Tijd: 9.30-12.00 uur

Prijs: 30,00 euro p.p.

Opgeven tot en met 5 februari bij dewereldvanblos@gmail.com

Betaling vóór 7 februari 2017: op rekeningnummer NL51 INGB 0702 6521 o.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten.

Het Atelier is gevestigd in een zwarte loods op de Utrechtseweg 10 in Vleuten. Rechts naast De Intratuin en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment