HANDLETTEREN IS FUN

handlettering-draw-kids10Zelf een poster maken met een coole tekst, hoe gaaf is dat? Tijdens de workshop HANDLETTERING & DRAW  gaan we een leuke tekst maken op een poster. Als je lekker creatief bezig wilt zijn en tussen de 10 en 14 jaar bent, kom dan alleen, met je BFF of met één van je ouders naar Atelier De Wereld van BLOS. Met pen, papier en gum, leer je handletteren supersnel. That’s FUN!

* Woensdag 4 januari 14:00-15:30 uur.

Na een kleine uitleg gaan we direct aan de slag. Want het is een echte DO workshop, voor de beginnende handletter- en tekenaar. Streepjes, stippeltjes, sterretjes, ook hier kan je letters mee maken. Daarnaast tekenen we een illustratie zodat je tekst nog leuker wordt. Iedereen maakt zijn eigen poster. Geen nood als het niet helemaal perfect is, want een kleine imperfectie geeft eigenheid aan je handlettering.

Daarnaast drinken eten/drinken we wat. Op het atelier ligt geen speciaal eten/drinken voor mensen met allergiën, deze graag zelf meenemen!

Deze workshop vindt plaats in het atelier van De Wereld van BLOS. Utrechtseweg 10, Vleuten (de zwarte loods links naast Intratuin). Opgeven vóór 30 december bij dewereldvanblos@gmail.com. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein!

Kosten 17,50 p.p., vóór 2 januari te voldoen op rekeningnr. NL51 INGB 0702 6521 64 o.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten.

Tijdens de workshop is er tevens de mogelijkheid om kaarten, memobloks en mokken van BLOS Illustraties te kopen. Deze producten zijn ook te koop bij diverse shops en via de site BLOS Illustraties.nl. Er is geen pin aanwezig op het atelier, aankopen kunnen alleen contant afgerekend worden.

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment