Journal & Handlettering workshop

Deze creatieve workshop vindt plaats op 15 november bij BlendUt in Utrecht, 19.30-21.30 uur. Kosten 25,00 euro, inclusief koffie, thee en wat lekkers. Het is een echte “doe” workshop voor beginners!!! 

In een Journal teken je je bijzondere momenten of  een hele gewone dag, een droom of een vakantiedag. Als je later in je dagboek kijk, zit je weer in het moment en voel je de sfeer van de dag. Het gaat erom dat je geniet van het maken van je boek én even uit je hoofd bent. De tekening combineren we met handlettering en we gebruiken daarbij een passende tekst.

Het is handig om van te voren vast te bedenken, wat je zou willen tekenen, zodat je direct kan starten met het maken van je journal. Heb je zelf geen idee, dan denkt De Wereld van BLOS met je mee. Het hoeft niet perfect, imperfectie mag en geeft eigenheid aan je ontwerp. Je krijgt een dummy waarin je je tekening en handlettering kan maken.

Materialen; zoals Pentel brushpennen, papier en potloden gebruik je van het atelier, daarnaast krijg je een instructie wat je allemaal nodig hebt om te handletteren. Na afloop van de workshop is het mogelijk om materiaal te kopen.

Mijn motto is kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en plezier maken!

Locatie: BlendUt in Winkelcentrum Terwijde, Ella Fitzgeraldplein, 43543 EP Utrecht

Aanmelden tot en met 10 november bij dewereldvanblos@gmail.com.

Betalen vóór 11 november op rek.nr. NL51 INGB 0702652164 t.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten, onder vermelding van workshop Handlettering BlendUt 15 november. Zie tevens de Betalingscondities

Love to see you! Wilma Klumpenaar