Teken workshop

Op 5 en 12 Oktober vindt er bij De Wereld van BLOS de Teken workshop `Draw` plaats. Een creatieve workshop waarbij je leert tekenen over diverse onderwerpen.  De workshop start om 10:00 uur tot 11.30 uur. 

Tijdens de workshop gaan we lekker aan de slag. Ik geef je een paar oefeningen, waardoor je los komt en leert loslaten dat alles altijd perfect moet. Tips hoe om te gaan met materialen krijg je spelenderwijs mee en je ontdekt daardoor welke materialen het beste bij jou passen. We leren niet technisch correct tekenen, maar speels en gaan op zoek naar eigenheid in de tekening die je maakt. Misschien ontdek je je eigen `stijl` wel.

Thema’s die BLOS vaak gebruikt zijn mensen en de natuur. Als je voor het eerst komt krijg je een tekenboek, hierin heb je alle tekeningen overzichtelijk bij elkaar en kan je daarna gebruiken om thuis of tijdens een andere workshop in te oefenen.

Indien er sprake is van een voedselallergie, graag zelf de producten meenemen, deze liggen namelijk niet op het atelier.

Kosten: 15,00 euro per persoon.

Tijdsduur: 1,5 uur

Aanmelden: Tel: 06-83561319, Wilma Klumpenaar, Illustrator en eigenaar van Atelier De Wereld van BLOS

Locatie: De Werkplaats, Utrechtseweg 10 in Vleuten. Zwarte Loods, links naast Intratuin. Bij het atelier zijn voldoende eigen parkeerplaatsen.

No Comments

Leave a Comment