Workshop Draw & Handlettering

In de Workshop Draw & Handlettering gaan we een tekening combineren met een handlettering. Hoewel een handlettering tekst voor zich spreekt, kan een tekening erbij deze nog eens extra benadrukken. Sprankelen, fonkelen en stralen is het thema van deze ochtend.  Een workshop voor de beginnende handletter- en tekenaar die het fijn vindt om lekker creatief bezig te zijn. Samen werken geeft energie en inspiratie!

Droedelen, tekenen, letters oefenen, met als einddoel een sprankelende tekst. Materialen die we gebruiken zijn potlood en fineliner en je krijgt een mooi tekenschrift om je handlettering en tekening in te maken. Het tekenschrift neem je na afloop mee naar huis, zodat je thuis verder kunt oefenen. Gebruik van materialen is bij de prijs inbegrepen.

Een mooie tekst met krijtstift op een ruit, op een (menu)kaart of als label bij een kadootje. Met de feestdagen in zicht maak je het extra feestelijk met een getekende handlettering.

Deze workshop voor volwassenen vindt plaats op 25 november van 10.00-12.00 uur in het atelier van De Wereld van BLOS. Utrechtseweg 10, Vleuten (de zwarte loods links naast Intratuin).

Kosten 20,00, contant te voldoen tijdens de workshop

Aanmelden vóór 23 november, mail: dewereldvanblos@gmail.com. Let op er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Love to see you!

No Comments

Leave a Comment