Workshop Handlettering & Draw

Een mooie tekst met krijtstift op een ruit, op een (menu)kaart of als label bij een kadootje. Met de feestdagen in zicht maak je het extra feestelijk met een getekende handlettering. Kom je ook naar de workshop Handlettering & Draw! Sprankel het jaar uit en laat je creatieve geest los!

In deze workshop gaan we een fonkelde tekst maken, speciaal gericht op de feestdagen.Streepjes, stippeltjes, sterretjes, ook hier kan je letters meeschrijven. Daarnaast tekenen we een feestelijke illustratie zodat je tekst nog meer sprankelt.

Tijdens de les maak je een kaart of poster en je krijgt een mooi tekenschrift waarin je kunt oefenen. Gebruik van materialen is in de prijs inbegrepen, evenals het tekenschrift welke je na afloop mee naar huis mag nemen. Je hebt dan nog een week om je menukaarten of labels te maken. Geen nood als het niet helemaal perfect is, want een kleine imperfectie geeft eigenheid aan je handlettering.

Deze workshop voor volwassenen vindt plaats op vrijdag 16 december 10.00-12.00 uur in het atelier van De Wereld van BLOS. Utrechtseweg 10, Vleuten (de zwarte loods links naast Intratuin). Opgeven voor dinsdag 13 december bij dewereldvanblos@gmail.com.

Kosten 20,00, vooraf te voldoen op rekeningnr. NL51 INGB 0702 6521 64 o.n.v. W.R.A. Klumpenaar te Vleuten.

Tijdens de workshop is er tevens de mogelijkheid om (kerst) kaarten, memobloks en mokken van BLOS Illustraties te kopen. Deze producten zijn ook te koop via de site BLOS Illustraties.nl. Er is geen pin aanwezig op het atelier, aankopen kunnen alleen contant afgerekend worden.

Love to see you!

 

No Comments

Leave a Comment