Workshop Paper, Draw & Handlettering

sketchbook

Een Sketchbook vertelt het verhaal van jouw dag en je eigen leven, waar word je door geboeid en geprikkeld. Een Sketchbook weerspiegelt je persoonlijkheid.

Door tekeningen, plaatjes, gecombineerd met inkt en plakkaatverf, zie je waar je van houdt of in een bepaalde periode mee bezig bent geweest. Bijvoorbeeld een vakantie, een feest, je bruiloft, werkdag, uitstapjes met je vriendinnen of het nieuws van de dag. Kortom genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan.

We starten met wat brainstormen op papier, kijken in tijdschriften, knippen (kranten)knipsels uit. We gaan aan de slag in het Sketchbook met plakken, tekenen én tekst erbij tekenen (Handletteren). Je boekje zal niet vol zijn na deze ochtend, maar een begin om daarna dagelijks of wekelijks te vullen, zodat je later een leuk boekje hebt om nog eens terug te lezen en te bekijken. Als je zelf foto’s of tekeningen hebt om te gebruiken, neem ze dan mee. Het boekje wordt hierdoor alleen maar leuker!

Brainstormen, plakken, tekenen en handletteren staat voorop bij deze creatieve ochtend in het vrolijke én tikkie gekke Atelier van De Wereld van BLOS.

Live Love Laugh, make a Sketchbook and Repeat.

Aanmelden vóór 1 november, kosten 20,00 euro

Vrijdag 4 november 10:00-12:00 uur

De Wereld van BLOS

Utrechtseweg 10, 3451 GG  VLEUTEN

Het atelier bevindt zich links naast Intratuin en beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid.

No Comments

Leave a Comment